top of page

Comec KP06

Stroj za tampon tisak Comec KP06

Opis proizvoda:

Comec INKPRINT KP06 je elektropneumatski stroj za tampon tisak srednje veličine, namijenjen manjim i srednjim serijama tiska. Jednostavan za korištenje, ne zahtijeva posebno održavanje, a kao i svi strojevi proizvedeni od Comec Italia, ima vrhunske specifikacije zadnje generacije tampon strojeva: hermetički zatvoren spremnik za tintu (110 mm promjera, klišej dimenzije 120x250 mm) sa keramičkim prstenom za dodatnu uštedu tinte (50%), brze promjene boje, zdravija radna okolina; sustav sprječava otapala, koja čine dio sastava tinte, od raspršivanje u okolno područje; visoka razina tehnologije i pouzdanosti, ali i poseban način rada namijenjen onima koji vole posao. Srce INKPRINT KP06 je zapravo softver za upravljanje i ergonomsko korisničko sučelje s ekranom  s pozadinskim osvjetljenjem i intuitivnim, vrhunskim performansama. 

Omogućuno Vam je i postavljanje rada u jednom ciklusu, automatski ili ručno. U ručnom načinu rada, operator može samostalno programirati sve operacije ciklusa tiska, a ova značajka je vrlo korisna za pripremanje novih poslova. Konkretno, moguće je programirati dodavanje pauze u sekundama prije nego što se tinta preuzme iz klišeja i prije tiskanja na predmet; redoslijed kretanja tampon jastučića na proizvod; pritisak jastučića na klišeju i na predmetu tijekom tiskanja; vrijeme zamjene proizvoda u automatskom načinu rada, bez promjena na drugim parametrima; korištenje RR ciklusa za tisak druge boje na stacionarno pozicioniranom predmetu; uporaba pneumatskog rotacijskog stola ili dva položaja rotacionog prijenosa; automatsko čišćenje jastučića; korištenje bilo kojeg automatskog uređaja za pripremanje ili uklanjanje proizvoda, ako je spojen na stroj; progresivni brojač proizvoda koji se resetira od strane operatera; odbrojavanje sa zaustavljanjem stroja pri postizanju željene proizvodnje; Jezik prikaza: talijanski, engleski, francuski, španjolski, njemački; datum i vrijeme.

Stroj je prilagođen za umetanje na bilo koju automatiziranu proizvodnu liniju, s električnim ulazima i izlazima. Osim toga, može se integrirati s drugim uređajima kao što je rotacijski stol za pozicioniranje komada koji se tiska, automatski uređaj za čišćenje jastučića, aparat za tretiranje toplinom, uređaj na topli zrak (Hot wind 200) i uređaj za pripremanje ili uklanjanje proizvoda.

Dodatne informacije:

  • TEŽINA: oko 155 kg sa postoljem

  • DIMENZIJE: 500 mm x 1620 mm x 900 mm

  • TIP STROJA: Elektropneumatski

  • VOLTAŽA: 220/110V

  • MAKSIMALNI PRITISAK TIJEKOM PRINTA: 1620N

Comec Easy160 InkPrint: Product
bottom of page