top of page

Ukratko o nama

CEH tiskarske usluge na koje se možete osloniti

O nama: Inner_about

CEH d.o.o. osnovan je 1991. godine. Od 1995. godine bavimo se tampon tiskom, tiskom koji je prvotno bio namjenjen za tisak na staklene čaše za ugostiteljstvo. S vremenom, tampon tisak smo primjenili i na ostale promotivne proizvode. 1998. godine uvodimo dekoraciju stakla i keramike tehnologijom keramičkih preslikača za temperature iznad 580°C. Sitotisak postaje naša druga grana tiska.

Kako su zahtjevi tržišta bili sve veći, nadopunjujemo se tehnološki pa tako danas posjedujemo: tri stroja za tampon tisak od dvije, četiri i pet boja tiska, plošni automat stroj za sitotisak i dva rotacijska stroja za sitotisak, karusel za tisak na majice i tekstil do šest boja, tri termo preše za transfer tisak na tekstil i majice, nekoliko termo preša za sublimacijski tisak na šalice, printer za sublimaciju, stroj za CO2 lasersku gravuru, OKI printere za sve vrste transfera te drugim tehnologijama digitalnog tiska, pećima i tunelom za pečenje stakla, keramike i porculana, plošni UV ink jet printer s dodatkom za rotacijski tisak, prešu za suhi žig (blindruck) i folio tisak, plastifikator, bedžomate - strojeve za izradu bedževa, birericu, perforirku, rundalicu itd.

Osim kvalitetne usluge tiska, pomoći ćemo Vam u ideji kako osmisliti originalne promotivne proizvode po kojima ćete biti prepoznatljivi i posebni.

Mi ćemo se pri tome svojim iskustvom pobrinuti da Vaš logo bude otisnut na bilo koju podlogu, kvalitetno i na vrijeme otisnut.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve upite. Obratite nam se s povjerenjem.

bottom of page