top of page

Comec KP05

Stroj za tampon tisak Comec KP05

Opis proizvoda:

Unatoč tome što je jedan od manjih strojeva za tampon tisak tvrtke Comec, svestrani KP05 je jednako dobar kao i veće "sestre" iz serije KP, serije strojeva koja je stvorena iskustvom inženjera Comec Italia i proizvedena od najkvalitetnijih materijala dostupnih na tržištu.

Comec KP05 je elektropneumatski stroj za tampon tisak koji se lako koristi i ne zahtijeva posebno održavanje, dostupan za tisak s 1 ili 2 boje. Sa hermetički zatvorenim spremnikom za tintu optimizira potrošnju tinte, promjene boje su brže i radna okolina je zdravija; sustav zapravo sprječava otapala, koja čine dio sastava tinte, od isparavanja u okolno područje.

Dimenzija spremnika za tintu je 90 mm promjera, a dimenzija klišeja 100x225 mm za verziju stroja sa 1 bojom, a promjer spremnika od 70 mm i dimenzija klišeja od 80x225 mm je kod stroja za 2 boje. Razmišljajući o potrebama suvremenih tvrtki, Comec Italia je također stvorila komplet opreme koji vam omogućuje da u nekoliko minuta pretvorite stroj s 2 boje s promjerom spremnika tinte od 70 mm, u stroj s 1 bojom i promjerom spremnika od 90 mm. Stroj je također opremljen ortogonalnom radnom pločom s neovisnom regulacijom svih osi. Na zahtjev kupaca, može biti nadograđen rotirajućim stolom radi istovremnog tiska 2 boje i smanjenja vremena za tisak, automatskim mehanizmom za čišćenje tampon jastučića te uređajem sa vrućim zrakom za brzo sušenje boje za vrijeme tiska.

Pneumatski rad osigurava redovite ispisne cikluse, a preko elektronske tipkovnice s monitorom možete mijenjati sve parametre ispisa: broj ponavljanja i količinu tinte, neovisno regulirati pritisak na klišeju i predmetu koji se tiska, kao i odrediti pauze prije uzimanja tinte i prije tiska na predmet. 

Uz dodatak kompleta za brzi razvoj za fotosenzitivne klišeje, ovaj kompaktni stroj za tampon tisak postaje u svakom pogledu potpuno autonomni sustav za tisak, prikladan ne samo za male naklade i uzorke već i za šire poslovne potrebe.

Dodatne informacije:

  • TEŽINA: oko 35 kg bez postolja

  • DIMENZIJE: 500 mm x 550 mm x 650 mm

  • TIP STROJA: Elektropneumatski

  • VOLTAŽA: 220/110V

  • MAKSIMALNI PRITISAK TIJEKOM PRINTA: 750N

Comec Easy160 InkPrint: Product
bottom of page