top of page

Comec Eazy 90

Stroj za tampon tisak Comec Eazy 90

Opis proizvoda:

Serija strojeva za tampon tisak EAZY tvrtke Comec Italia, prepoznatljiva je po svom jednostavnom korištenju i po tome što strojevi ne zahtijevaju posebno održavanje. Najmanji stroj iz serije je EAZY 90, s tiskom 1 ili 2 boje. Kompaktan i svestran elektropneumatski tiskarski stroj.

Kao i svi strojevi tvrtke Comec, proizvodi se visokokvalitetnim materijalima koji jamče, zajedno s iskustvom naših inženjera u dizajnu, točnost i pouzdanost. Isporučuje se s zabrtvljenim keramičkim sustavom za tintu s promjerom od 90 mm, pogodnim za ploču od 100x125 mm u inačici stroja s jednom bojom; kod inačice stroja s 2 boje promjer sustava za tintu je 70 mm s klišejem od 80x225 mm.

Zahvaljujući zatvorenom keramičkom sustavu za tintu, možete uštedjeti više od 50% tinte u usporedbi s otvorenim tintnim kućištima starih dizajna; promjene boje su brže i radna okolina je zdravija: sustav zapravo sprječava otapala, koja čine dio sastava tinte, od raspršivanje u okolno područje.

Digitalna tipkovnica Vam omogućuje korištenje različitih koraka ispisa i također možete podesiti pritisak neovisno o klišeju i proizvodu na koji se tiska.

Postavlja se na ortogonalnu radnu ploču s neovisnim regulacijom svih osi, isporučuje se s strojem.

Uporaba EAZY 90 je raznovrsna: od male i srednje proizvodnje, do tiska na manje serije i uzorke. Nadalje, stroj može biti opremljen i razvojnom opremom za fotosenzitivne klišeje (BR35M).

Naši tehničari su uvijek na raspolaganju kako bismo Vam iskustvo tiska učinili bržim, jednostavnim i autonomnim. 
Dodatne informacije:

  • TEŽINA: oko 90 kg s postoljem

  • DIMENZIJE: 300 mm x 595 mm x 530 mm

  • TIP STROJA: Elektropneumatski

  • VOLTAŽA: 220/110V

  • MAKSIMALNI PRITISAK TIJEKOM PRINTA: 680N

Comec Easy160 InkPrint: Product
bottom of page